lauantai 8. elokuuta 2015

Esimerkki erinomaisesta palvelusta, ohjeistuksesta ja reagoinnista Suomen Kemissä...

On mukava olla asiakkaana liikkeessä, josta on saanut aina erinomaista asiakaspalvelua. Tällaisen viesti pistää mielellään laajempaankin jakeluun - tässä tapauksessa ei vähempää eikä enempää kuin globaalijakeluun...


Tämän päivän sähköpostiviestintä:

Huomenta Risto ja…
Kiitokset hyvistä neuvoista, kyllä sitä huomaa olevansa äkkinäinen = tietämätön näissä perämoottorihommissa. Ilmeisesti yön yli mentäessä pieni ihmekin oli tapahtunut, sillä käynnistettyäni koneen vettä ”lirisi” hiukan merkkiveden aukosta. Räplättyäni aukkoa vaimolta saamallani taipuisalla kutomapuikolla vettä alkoi lentää kaaressa – asia ok.
Jätin em. apuvälineen pienen venelaukkuni sivutaskuun, jos sitä joskus vielä tarvitaan…
Kommentti- ja yhteistyöterveisin
Aki

Lähettäjä: Prima-Rauta / Myynti [mailto:myynti@prima-rauta.fi]
Lähetetty: 8. elokuuta 2015 17:25
Vastaanottaja: Aki Pyykkö
Aihe: Re: Suzuki DT 40C vesijäähdytyksen siipiratas...


Hei.
Kokeile työntää ohutta rautalankaa merkkiveden tuloaukkoon koneen käydessä, aukko on usein tukossa hiekan tms. vuoksi. Voit myös kokeilla moottorin lämpötilaa kopan ollessa pois, eli sylinterikansi saa olla lämmin, mutta ei polttava kun laitat käden moottorin kylkeen. Jos kättä alkaa polttamaan, niin jäähdytys ei toimi.

-Risto

Prima-Rauta R. Kamppinen Oy
Tervaharjunkatu 5
94600 Kemi
puh. 016- 255 500

From: Aki Pyykkö
Sent: Saturday, August 08, 2015 2:57 PM
Subject: Suzuki DT 40C vesijäähdytyksen siipiratas...

Tervehdys Risto ja kaupanhieronnan iloja/jaksamista!
Kävin tänään taas Selkäsaaressa ja sieltä lähtiessäni totesin, että koneesta ei tullut vettä – niin kuin pikkupoika pissaa – kuten isä-Kamppinen minulle aikanaan totesi. Onko kone päässyt pyörähtämään kuivana ja/tai siipiratas on muutoin vain hajonnut.
Ajelin tyhjäkäynnillä Hahtisaareen yrittäen katsella tuleeko vettä vai ei, en nähnyt veden valumista. Käväisen vielä huomenna sunnuntaina katsomassa/käynnistämässä koneen. Katsomalla se ei kuntoon tule, ellei jokin ihme tapahdu. Yksi siipiratas on jo aikaisemminkin verstaallasi vaihdettu.

Kysymys kuuluu:
+ onko siipiratas vaihdettavissa Hahtisaaressa veneenlaskuluiskan kupeessa olevan laiturin luona
vai
+ tuonko veneen verstaallenne

Sinulle lienee em. tyyppinen siipiratas varastossa tai ainakin nopeasti tilattavissa. Milloin siipirattaan uusiminen on toteutettavissa?

Todettakoon, että kesä on mennyt kesää odotellessa. Olemme käyneet tänä kesänä tähän saakka  Selkäsaaressa kaiken kaikkiaan nelisenkymmentä kertaa. Mielellään siellä vielä kävisi…

Tiedottamis-, tiedustelu- ja yhteistyöterveisin
Aki




Avast logo
Avast Antivirus on tarkistanut tämän sähköpostin virusten varalta.
www.avast.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti