perjantai 7. heinäkuuta 2017

Tänään perjantaina 07.07.2017 Kemin Selkäsaaressa...

Kävime tänään Selkäsaaressa. Meillä ei ollut erityisiä työtavoitteita tälläkään kerralla. Veimme hiukan tavaraa mökille.
Lähdin kokemaan katiskat ja ajattelin istua hetken aikaa ongella. Molemmissa katiskoissa oli ahvenia, mutta suuruusluokka oli kevyehkö, oikeastaan vain yksi ns. savustuskelpoinen.

Tein päivän hyvä teon ja päästin kaikki takaisin vapauteen.

Minulla oli pilkki, tavallinen onki ja jigionki pyytämässä hetken aikaa. Kaikilla tuli pieniä ahvenia, ne päästin takaisin kasvamaan. pari lokkia seurasi touhujani erittäin lähellä ja pitivät välillä aikamoista metakkaa.
Juuri kun tuli tunne, että nyt kala alkaa syödä, madot loppuivat. Eilen matoja hakiessani kävi jo sellainen ajatus/epäilys, että taitaa olla liian vähän matoja ja kaiken lisäksi ohuita "ruikuloita".

Tänään oli tyypillinen tilanne: Liian kaunis ilma ja liian aikainen ajankohta. Se siitä. Todennäköisesti seuraavalla kerralla otan katiskat rannalle ja menen tutuille kalapaikoille Siikalahti-Kraaseli-Juurakko-Laitakari - alueelle väylän varteen...

Oli mukava etäältä seurata, kun joukko  optimistijollia seilasi edestakaisin sisäsataman edustalla.

Tein vähän polttopuuhommia ja vaimoni kävi tutun marjankukintatarkistusreissun. Vedenpinta oli mukavan korkealla. se helpotti rantautumista ja rannasta lähtemistä.

Oli mukava saarikäynti taas kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti