tiistai 18. heinäkuuta 2017

Suomalaisyritys vie 10 kelluvaa huvilaa Dubaihin ...

Suomalaista osaamista parhaimmillaan, oletettavasti myös kalleimmillaan - hyvä niin.

Suora nettilainaus Kauppalehdestä hiukan tuunattuna:

Suomalaisyritys vie 10 kelluvaa huvilaa Dubaihin - lastaus päästy aloittamaan etuajassa

   
Suomalaisyritys vie 10 kelluvaa huvilaa Dubaihin - lastaus päästy aloittamaan etuajassa
KUVA: ADMARES
Admaresin huvilat ovat koko Arabiemiraattien ensimmäiset kelluvat huvilat, Admares kertoo tiedotteessa.
Suomalainen yritys Admares suunnittelee ja rakentaa kelluvia huviloita ja hotelleja, jotka ovat herättäneet kiinnostusta Dubaissa asti.
Lokakuussa 2016 Raumalla aloitettiinkin Dubaihin tilattujen tuotteiden työt. Admares suunnitteli Dubaihin kymmenen huvilaa, kaksi ravintolaa ja jahtiklubin. Luksushuviloiden ja ravintolakokonaisuuksien tilaajana on rakentaja ja kiinteistövälittäjäfirma Dubai Properties.
Dubai Properties rakentaa 12 kilometrin mittaista rantabulevardia Dubain kanavan varrelle Marasi Business Bay -alueelle. Alue nousee noin puolen kilometrin päähän Duain keskustasta. Se rakennetaan pitkälti veden päälle, ja siitä odotetaan uutta nähtävyyttä Dubaihin.
Alueelle lähtevistä suomalaisista kelluvista huviloista on rakennettu lähes valmiiksi nyt yhdeksän kappaletta ja niiden lastaus on aloitettu etuajassa Raumalla. Koko tuotanto, tekninen suunnittelu, johto ja rakentaminen tapahtuivat Suomessa.
Admaresin huvilat ovat koko Arabiemiraattien ensimmäiset kelluvat huvilat, Admares sanoo tiedotteessa. Huviloihin pääsee rantautumaan myös veneellä.
Viimeistelyn jälkeen huvilat on määrä esitellä Dubain Cityscape -kiinteistömessuilla syyskuussa 2017.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti