keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

On se helppoa...

On se helppoa - kertakaikkiaan! Mikä? Hakea tarvittavia lomakkeita Kemin kaupungin kotisivuilta.

Toimin taas niin kuin entisen tv-kuuluttajan Arvi Lindin mainostama Tirilän Palokunta. Mahdollisesti muistat, että se oli kuuluisa nopeudestaan: Se oli palopaikalla ennen kuin palaa.

Tänä vuonna on tontilta kaadettu pari vanhaa koivua.

Muutama vuosi sitten – kaadatin tontiltamme neljä isoa mäntyä. Kivelän Hannu hoiti asian autonsa ja kaatokouransa kanssa Asunto Oy Villeruutti pihalta. Kaikki sujui joustavasti ja erinomaisesti. Muistaakseni isännöitsijä/taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja oli antanut ohjeet asukkaille autojen parkkeeraamisesta kaatopäivänä. 

Alustavasti suunnittelimme, että nyt ei tarvitse em. aluetta käyttää kuin yhden tai kahden (hopeakuusi ja tavallinen kuusi) puunkaadon ajan. Kaksi isoa mäntyä voidaan kaataa meidän pääliittymän puolelta. Tavoitteena on toteuttaa em. operaatio alkusyksystä > ennen syysmyrskyjä.


Taitaapa olla, että kaadatamme loppujen lopuksi vaan nuo edellä mainitut männyt, jolloin asia yksinkertaistuu, mutta lupa ja naapurikuuleminen täytyy tällä kerralla hoitaa ensi tilassa kuntoon.

Niin - printtasin Kemin kaupungin kotisivuilta maisematyölupahakemus- ja naapurin kuuleminen-lomakkeen. Vien ne ensi tai sitä seuraavalla viikolla täytettyinä kaupungintalolle...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti