maanantai 3. heinäkuuta 2017

Kesäautokeskustelu Kemin Tokmannin parkkipaikalla...

Käväisimme tänään kaupungilla. Veimme Kemin Citymarketin kierrätyspisteeseen kotitalousmuovia, -metallia ja -lasia. Samalla reissulla vaimoni pistäytyi Kemin Tokmannilla. Jäin odottelemaan autoomme.

Hetken kuluttua automme viereen tuli noin 45-50-vuotias mieshenkilö, joka alkoi "puhutella" autoamme, kesäautoamme eli VW Doppel TD vm. 1989...

"Tuonne voisi pistää vaikka hirvenruhon lavalle." hän aloitti keskustelun. "Kyllä vaan, jos autolla ollaan metsäautotien päällä." totesin hänelle ja kerroin hiukan auton ominaisuuksista. 
Kerroin myös, että tämä on toistaiseksi ensimmäinen ja ainoa auto, jonka olemme ostaneet uutena. Mies kaivoi pienen muistilehtiön esiin ja pyysi minun puhelinnumeroni.
Kerroin hänelle, että tuskin sitä tarvitset, sillä me emme ole myymässä tätä autoa. Olemme päättäneet pitää tämän - erinomaisen käyttöauton itsellämme - taisinpa lisätä, että tämän arvo vaan nousee lähivuosina...

No - jatkoimme keskustelua autoista ja vähän muustakin. Hän kertoi hakeneensa kaupasta lohenpäitä supikoirapyyntiin - syöteiksi.

Olipa mukava juttutuokio.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti