maanantai 25. maaliskuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Perinteiset aamutoimet, joihin liittyy aamulehden hakeminen postilaatikosta. 
Sen yhteydessä huomasin, että taas kohta on tultava lapion kanssa touhuamaan. Katua oli aurattu, kauhakuormaajalla liittymiä siistittykin, mutta tuo postilaatikon seutu oli taas jäänyt puolitiehen... 

Tätä kirjoitettaessani homma on hoidettu ja olen tekemässä lähtöä Kemin keskustaan Arennan toimistolle osallstuakseni Kiinteistö Oy Klubinkulman yhtiökokoukseen Länsi-Pohjan Insinöörit ry:n valtuuttamana.

Enpä ole aikaisemmin ollut yhtä mielenkiintoisessa yhtiökokouksessa. Kahden pienosakkaan esittämiin asioihin palataan kiinteistöosakeyhtiön seuraavassa hallituskokouksessa. Jatkan hallituksessa L-PI ry:n edustajana vuoden 2019 yhtenä kuudesta.

Kävin vaimoni kanssa hetki sitten merenjäällä kävelemässä. Kävimme Selkäsaaren pohjoispäädyssä latu-uraa pitkin, vieressä oli pehmeää. 
Sanoin menomatkalla vaimolleni, että tätäkin on (sitten aikanaan) vanhana mukava muistella. Oli tosi hieno ilma.
Moottorikelkan perässä oleva reki upposi etäänpänä, raskas lasti, näytti olevan kattohuopia. Kelkkailija joutuu ilmeisesti viemään kuorman perille pienemmissä erissä.

Takaisin tultuamme käväisimme Lidlissä. Jäin autoon istumaan. Etäällä mainostaululla pyöri jo eduskuntavaalimainoksia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti