lauantai 16. maaliskuuta 2019

Kyllä! Kemin Lumilinna-alueella käytiin - hieno tapahtuma...



Insinööriliiton täyttäessä 100 vuotta on ympäri Suomen monia erillisiä tapahtumia. Yksi niistä oli, oikeastaan on vieläkin hetken aikaa Kemin Lumilinnalla...
Kävimmehän siellä mekin. Tapasimme ainakin parikymmentä vanhaa tuttua, osan kanssa vaihdoimme muutaman sanankin. Tapahtuma oli mielestämme onnistunut ja nimenomaan uusi ympärivuotinen Lumilinnarakennus osoittautui toimivaksi.

Oli siellä noin kolmensadan "meikäläisen" lisäksi muitakin. Eipä siellä juuri suomenkieltä päässyt kuuntelamaan - aasialaisen näköistä väkeä oli pilvin pimein - hyvä niin...



Muistutus



Nähdään lauantaina Talviturnajaisissa!
Aika: 16.3.2019 klo 10–15, LumiLinna on avoinna klo 10–18
Paikka: Kemin LumiLinna, Lumilinnankatu 15

Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat Insinööriliiton teltalta tapahtumapassit, jotka toimivat ruokalipukkeena Lumihiutale-ravintolassa ja joilla pääsee liikkumaan LumiLinnan alueelle maksuttomasti.

Kaikille ilmoittautuneille on tarjolla keittolounas, juhlapullakahvit ja kuumaa mehua perheen pienimmille.

Jos et voikaan osallistua, peruthan ilmoittautumisesi. Ajantasainen tieto auttaa meitä varmistamaan, ettei tarjoilujen suhteen synny hävikkiä.

Jos haluat tehdä muita muutoksia ilmoittautumiseesi, ota yhteyttä asiakaspalvelu@ilry.fi


Ohjelma LumiLinnassa
klo 10 Insinööriliiton teltta aukeaa ja tapahtumapassien jako alkaa
klo 11 Toimintapisteet aukeavat
klo 11 Muumit esiintyvät
klo 11.30–13.30 lounas tarjolla Lumihiutale-ravintolassa
klo 13 Muumit esiintyvät
klo 13.30–15.00 kahvit tarjolla Lumihiutale-ravintolassa
klo 13 Muumit esiintyvät
klo 15 tapahtuma päättyy ja toimintapisteet sulkeutuvat

Päivän aikana kisataan talvisissa tunnelmissa viidessä toimintapisteessä, mm. hankifutiksen ja curlingin parissa. Uutuutena Talviturnaisissa Insinööriiliiton Hankijuoksun SM-kilpailut! Aikuiset kilpailevat juoksussa 50 m radalla ja lapset 20 m radalla.

Insinööriliiton juhlaohjelman lisäksi LumiLinnaan saapuu Muumipeikko ystävineen! Talviseikkailu on ihana ja yllättävä osallistava tarina lapsille. Esityksen kesto on noin 25 min.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti