lauantai 24. kesäkuuta 2017

Tänään Juhannuspäivänä Kemin Selkäsaaressa...

Kävime tänään iltapäivällä Selkäsaaressa. Tavoitteemme oli mm. siirtää purkamamme, tukevarakenteinen, mäntypuinen parvisänky varastoon. Se teimme. Sänky on siistissä nipussa varastossa ja kiinnityspultit muovipussissa. 

Luonnollisesti toivomme edelleen sille löytyvän uuden elämän. Sängyn koko on noin (leveys, pituus, korkeus) 1,2 x 2,0 x 1,7 metriä. Siihen kuuluu tukeva tikas, tukeva väliritilä ja hyväkuntoinen, siisti patja. Kyseisessä sängyssä on siis makuutila ylhäällä. 
Em. parvisängyn uudelleenpystyttämiseen menee arvioni mukaan näppärältä remonttireiska-tyyppiseltä henkilöltä tunti-kaksi. Pystyttämisessä on varmuuden vuoksi syytä olle kaksi henkilöä. 

Tämän päivän kakkostyö saaressa oli Biolanin kompostoivan kuorikekäymälän huolto. Se on tehty eli suodosastia tyhjennetty ja kompostoitunutta prosessituotetta vajennettu. Kävi mielessä: Kunpa 1950-60-luvulla olisi ollut em. tyyppisiä laitteita jokapäiväisessä käytössä. Siis kotitalouksissa, joissa ei ollut vettä eikä viemäriä...

Kolmantena työnä olisi ollut mökin lähiympäristön trimmerillä ajo. Onneksi maltoimme mielemme: Sen kyllä ehtii tehdä seuraavallakin kerralla.

Saaresta pois ajellessamme totesimme vilkasta veneliikennettä, tosin näinhän sen täytyy Juhaanuksena ollakin...

Oli mukava saarikäynti taas kerran.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti