perjantai 2. kesäkuuta 2017

Putin vihjasi venäläisten sekaantuneen Yhdysvaltain vaaleihin...

Hmmmmm - vai niin - eipä yllätä - ketään... 

Suora nettilainaus Helsingin Sanomista hiukan tuunattuna:

Ulkomaat

Putin vihjasi venäläisten sekaantuneen Yhdysvaltain vaaleihin: ”Patrioottiset kansalaiset” ovat voineet hakkeroida

Venäjän presidentin mielestä hakkerit ovat kuin taiteilijoita, jotka päättävät aamulla, kuka on heidän kohteensa.



Venäjän presidentti Vladimir Putin uskoo, että ”patrioottiset kansalaiset” ovat voineet tehdä tietomurtoja Venäjän mainetta puolustaakseen.
VENÄJÄN presidentti Vladimir Putin kommentoi venäläisten hakkereiden mahdollista kansainvälistä toimintaa torstaina. Tähän mennessä Putin on pitänyt Yhdysvalloissa esitettyjä syytöksiä venäläisten tekemistä tietomurroista lähinnä Venäjän vastaisena hysteriana.

Putin kiistää edelleen, että Venäjän valtio olisi osallisena tietomurroissa. Sen sijaan hän vihjasi, että ”patrioottiset kansalaiset” ovat voineet olla asialla.

”Jos hakkerit ovat isänmaallisesti suuntautuneita, he voivat koettaa tehdä osansa ja taistella niitä vastaan, jotka puhuvat pahaa Venäjästä”, Putin sanoo uutistoimisto Tassin mukaan.

VENÄLÄISTEN hakkereiden on epäilty sotkeentuneen muun muassa Yhdysvaltain presidentinvaaleihin urkkimalla demokraattipuolueen sähköposteja.

Putin vertasi New York Times -lehden mukaan hakkereita taiteilijoihin, jotka valitsevat kohteensa sen mukaan, miltä heistä aamulla tuntuu.

Putin puhui hakkeroinnista uutistoimisto Tassin järjestämässä toimittajatapaamisessa Pietarissa. Tapahtuma oli osa Pietarin kansainvälistä talousfoorumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti