lauantai 17. kesäkuuta 2017

Aggressioita aiheuttava kesäautomme...

Olen kirjoittanut tästä aikaisemminkin. Kun olen liikenteessä meidän kesäautollamme eli VW Doppel TD: Yleensä välin Haukkari/Kainuunkatu - Kemin keskusta - Haukkari/Kainuunkatu aiheutan monille autoilijoille aggressiivista käyttäytymistä.
Miksi?
Siksi, että takana ajavan on - aivan edottomasti - päästävä ohi tästä autosta. En niin sanotusti matele tien päällä, sillä pääsääntöisesti ajan hiukan yli liikennemerkin ilmoittaman nopeuden.
Aikaisemmin olen avoimesti maininnut, että ohitseni vilahtaa lähinnä Audi- ja/tai BMW- miehet/naiset. Viime aikoina myös monet citymaasturit - merkkivalikoima laaja...

Kävin hetki sitten ostamassa Kemin Tokmannilta tummaa paahtoleipää. Kotiin ajellessani Entisen Eteläntien Esson kohdalla takapuskuriini ilmestyi kuin tyhjästä ohitusta yrittävä.

Hänen oli päästävä ohi. Nopeusrajoituksen muututtua 50 km/h>60 km/h auto vilahti ohitseni, nopeus oli varmaan 80-100 km/h, sillä niin nopeasti se häipyi näköpiiristäni.

Tänään ohittajajoukkoon liittyi Volvo-autoilija valkoisella, uudenkarhealla farmariautolla.

Kesäautomme on vuosimallia 1989, se tuskin aiheuttaa aggressiivista käyttäytymistä vaan se, että korkean lava-auton takana autoilija tuntee olevansa "pimennossa". Näin haluan asian ymmärtää...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti