keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Mielenkiintoinen eläkeläisaamupäivä tänään keskiviikkona 04.10.2017...

Ajoin aamulla Kivikankaalle Ammattiopisto Lappian tekniikan yksikköön. Käväisin talotekniikan puolella viemässä laturin ja akun, jotka olivat jääneet meille asentajilta edellisellä viikolla. Asia siltä osin kunnossa. 

Käväisin jututtamassa yksikön toimialajohtajaa Pentti Koskelaa, jonka kanssa kävimme läpi viimeaikaisia tapahtumia lähinnä prosessiteollisuuden osa-alueella talousalueellamme. Kyllä tällä hetkellä näkymät ovat myönteisiä, vaikka yleisellä tasolla taloudellisten resurssien valtakunnalliset leikkaukset rassaavatkin. 
Oli puhetta, että jonain päivänä sovin kalatalouden opettajien kanssa tutustumiskäynnistä.

Kaidi tuli luonnollisesti esiin ja kovat odotukset ovat viikon päästä toteutettavassa Kemin seminaarissa. Samana päivänä eli keskiviikkona 11.10.2017 EU:ssa on ratkaiseva äänestys. Itse luotan, että se äänestys pistää lopullisesti Kemin Ajoksen Kaidi-hankkeen liikkeelle ja se julkistetaan samana päivänä Kemissä. Parempaa hetkeä asian julkistamiselle ei mielestäni ole...

Kävin myös prosessipuolella tervehtimässä entisiä opettajakollegoita. Tapasin Tellervo Rouvisen, Tuula Viertolan, Jorma Veikkolaisen ja Esa Myllynevan. Pekka Leppäsen äänen kuulin eräästä opetustilasta. En viitsinyt mennä häiritsemään...

Mihin se yhdeksän vuotta, jonka olen jo ollut eläkkeellä, on vilahtanut?

Ihan mukava oli jutella lähinnä nykyhetkestä  ja osittain tulevastakin. Tapasin myös muutamia muita tuntemiani opettajia. Toimistossa oli tyystin uudet henkilöt.

Niin - pääsinpä taas "mainostamaan" ja muistuttamaan Blogisivuani muutamalle henkilölle sekä mainitsemaan vaatimattomasta Facebook-roolistani.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti