tiistai 24. lokakuuta 2017

Käyttöautojen paikanvaihtopäivä tänään...

Kesäautomme on VW Doppel TD vm. 1989 LLA-175, jolla on ajettu noin 310.000 km. Se on ollut taas koko kesän käytössämme ja muutama viikko sitten poistettu liikennekäytöstä. Se on parkkeerattu talviteloille päärakennuksemme päätyyn.
Talviautomme eli Land Rover Freelander vm. 2000 JER-15, jolla on ajettu noin 147.000 km, on ollut keväästä jatkuvassa käytössä, siihen vaihdettiin viime viikolla talvirankaat alle > talvi saa sen puolesta tulla.
Haltuumme on monien mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen joutunut > ostettu uusi käytetty auto.
Mercedes-Bentz E 200 vm. 1998 AIP-165, jolla on ajettu ainoastaan noin 136.000 km. Olemme kyseiselle autolle kolmas omistaja.
Se on ollut pois liikennekäytöstä päärakennuksen tallissa. Siirsin tänään sen päärakennuksemme päätyyn talvisäilytykseen.
Miksi?
Siksi, että talvi tulee, emme viitsi alkaa rapaamaan autonikkunoita ja lämpimällä autolla on mukava lähteä liikenteeseen. Toisin sanoen Lantikka on nyt päärakennuksen "talliautona".
Olemme päättäneet myydä sekä Mersun että Lantikan ja ostaa tilalle sopivan hiukan uudemman menopelin.
Todennäköisesti lähestyn paikallisia autoliikkeitä lähiaikoina "tositarkoituksella" ja aion seurata nettiä "sillä silmällä".
Jos emme saa kahta autoa vaihdossa liikkeelle, luotamme, että lähitulevaisuudessa edellä mainitulle Mersulle ja Lantikallekin löytyy uusi tarvitsija...
Toisin sanoen, jos tarvitset em. tyyppisen auton, tule keskustelemaan kanssamme niin hieraistaan kaupat.
Olemme realisteja käytettyjen autojen hintaa arvioidessa. Tosin mielestämme vuosimalli ratkaisee liian paljon hintaa määritettäessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti