maanantai 2. lokakuuta 2017

Kesäautomme liikennekäytöstäpoisto tänään...

Kyllä Trafin sivut ovat helppokäyttöiset. Tein hetki sitten kesäautomme eli VW Doppel TD vm. 1989 LLA-175 liikennekäytöstäpoiston.
Se on ollut taas koko kesän käytössämme luotettavana käyttöautona. Parkkeerasin sen talviteloille päärakennuksemme päätyyn. Ensi keväänä/alkukesästä se otetaan taas käyttöön ja katsastetaan. Sillä ajaminen tällä hetkellä on ”lähes ilmaista”. Sen hinta ei enää laske, vaan päinvastoin alkaa nousta. 

Edellä oleva toimenpide merkitsee sitä, että talviautomme eli Land Rover Freelander vm. 2000 JER-15, jonka runsas viikko sitten katsastin, on ainoa liikenteessä oleva automme.

Niin kuin olen aiemmin kirjoittanut, haltuumme on monien mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen joutunut pari vuotta sitten Mercedes-Bentz E 200 vm. 1998 AIP-165, jolla on ajettu ainoastaan noin 136.000 km. Olemme kyseiselle autolle kolmas omistaja.
Siisti, hyvin pidetty ja huollettu käyttöauto varustettuna kaksilla renkailla sekä vetokoukulla.

Emme ole toistaiseksi päässeet em. auton kanssa "sinuiksi". Tosin ajoimme sillä mm. koko viime talven. Se on tällä hetkellä myös pois liikennekäytöstä päärakennuksen tallissa. Auto on käytännössä myynnissä. Sille oli jo alkukesästä potentiaalinen ostaja, autoalan ammattilainen, joka kävi koeajamassakin autoa ja hyväksi havaitsi. Hän lupasi palata vielä asiaan. 
Olemme realisteja käytettyjen autojen hintaa arvioidessa. Tosin mielestämme vuosimalli ratkaisee liian paljon hintaa määritettäessä. 
Todennäköisesti haemme lähitulevaisuudessa ratkaisua, jossa em. Lantikka ja Mersu vaihtuvat hiukan uudempaan, meille sopivaan maastoautoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti