maanantai 27. helmikuuta 2017

Että mitäkö mietin?

Pistin eilen Facebook-sivulle alla olevan tekstin:
Että mitäkö mietin? No ainakin lähestyvien kuntavaalien henkilökohtaista vaalibudjettia. Vaalibudjettini on ollut kaksissa edellisissä kunnallisvaaleissa tasaraha > 100 euroa. Em. summasta on mennyt puolet taustaryhmittymäni yhteismainontaan. Tänään saamani sähköpostiviestin mukaan tänä vuonna on sama tilanne - hyvä niin...
Voi olla, että tuo sadan euron vaalibudjetti tekee tiukkaa. Ylen ehdokasvaalikoneeseen olen alustavasti vastannut, että vaalibudjettini on < 500 euroa.
Toisaalta minulla ei oikeastaan ole mitään erityistä hätää, sillä olen toteuttanut pitkäjänteisen - yhdeksän (9) kuukauden vaalikampanjan.
Suunnittelin toteuttavani kolmen tai ainakin kahden kuukauden osalta uudentyyppisen lehtimainonnan, mutta suunnitelmani eivät ottaneet tuulta lehdessä. Katsotaan, miten etenen jatkossa.
Edellisiin vaaleihin verrattuna minulla on uusia elementtejä: Blogisivuni 01.07.2014 lähtien ja tämä Facebook 23.01.2017 lähtien.
Lisäksi ensimmäistä kertaa toteutan henkilökohtaisen A4-mainoksen, joka jaetaan ainakin omalle äänestysalueelleni.
En ole em. asioilla toistaiseksi erityisemmin "mellastanut", mutta tässä yhteydessä voin avoimesti todeta, että tätä ilosanomaa voi vapaasti jakaa eteenpäin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti