keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkillä tänään...

Aktiivinen ammattiopiskelija otti minuun yhteyttä taannoin sähköpostin välityksellä. Tuttua opettajaa oli luonnollisesti informoitu asiasta.
Hän tiedusteli olisiko minulla mahdollisuus tulla hänelle malliksi, koska hänellä on ammattitutkinnon näyttö edessä. Ensin on vuorossa 01.03.2017 miesten juhlakampaus.

Sovimme, että menen Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkille malliksi hänelle tänään keskiviikkona 15.02,2017 klo 12.30 - 14.45 välisenä aikana.
Paikan päällä kuulin, että hän valmistautunee kuluvan kevään aikana ja em. näytön lisäksi tulee pari näyttöä lisää - hiusten leikkuu ja parran muotoilu. Kuulin lisäksi, että kyseisen naisopiskelijan tavoitteena on valmistuttuaan perustaa parturi-kampaamoliike Iihin.

Ensin hiustenpesu, hiusten leikkuu ja parran pikamuotoilu sekä alustava kampaus. Opettaja oli tällä kerralla aktiivisesti mukana em. harjoituksissa. Hyviä vinkkejä ja pikkuniksejä tuli oheistuksena koko ajan opettajan seuratessa oppilaansa asian edistymistä.

Itse olin lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Sovimme, että tulen vielä noin viikkoa ennen H-hetkeä eli em. näyttöä Hiuspysäkille - aika sovitaan myöhemmin. Toisin sanoen ensi viikolla.

Olen aikaisemminkin kirjoittanut käynnistäni Blogisivulleni lyhyen tekstinpätkän. Se on tässä taas lyhyen kaavan mukaan.
Sen verran intensiivinen em. harjoittelutapahtuma oli, että jätin opettajien kanssa lähestyviin kuntavaaleihin liittyvät asiat väliin. Ehkä viikon päästä vaihdan asiasta muutaman sanan. Silloin on ehdokasasetteluun vielä viikko aikaa ja itse kuntavaaleihin rapiat kuukausi aikaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti