tiistai 30. toukokuuta 2017

Tekstini Lounais-Lapissa keskiviikkona 30.04.2003...

Niin kuin päivällä kirjoitin, juttelin kadunvarressa naapureitteni kanssa. 
Sain heiltä kaksi lehtileikettä.

Keskiviikkona 30. huhtikuuta 2003 Lounais-Lapissa oli kirjoitukseni nimellä: HEI! KÄNNYKÄSSÄ ON MIELENKINTOISIA NÄPPÄIMIÄ! Artikkelissa pohdiskelen kännykän tulevaisuutta liittyen tutkimustuloksiin. 
Siihen aikaan minulla oli käytössä työnantajani auttamattomasti vanhentunut ns. "höyrykännykkä". Suhtautumiseni kännykkään oli aika lailla samanlainen kuin nykyäänkin. En puhu puhelimeen juuri ollenkaan. 

Toinen artikkelini oli nimellä: Voiko aikaa palkita? Se oli nimimerkkiteksti > Nimimerkki Uskotko tätä - alla...
Artikkelini liittyi mm. erilaisten yhdistysten, organisaatioiden palkitsemisohjesääntöjen käytännön toteuttamiseen.

Pohdiskelin artikkelissa, millä tavalla voitaisiin mitata henkilön/työntekijän aikaansaannokset, jotka olisivat palkitsemisen perusteena. Se on vaikea tehtävä. Siksi on usein turvallista palkita työajan perusteella. 
No toki yhdistyksissä palkitsemiseen liittyy olennaisena osana myös tehtävät, jotka pisteytetään yhteisesti sovittujen/päätettyjen käytäntöjen perusteella.

Tekstin loppuosassa irrottelin - "sirusta korvannipukassa" - joka mittaa kaikki henkilön tekemiset ja tekemättä jättämiset. Tuskin siihen tällä hetkelläkään on vielä valmiuksia...

Tekstini vieressä oli Terveisiä eduskunnasta Kansanedustaja Maija Raskin artikkeli nimellä: Punamultahallitus ja sateenkaarioppositio.

Mielenkiintoinen artikkeli sekin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti