maanantai 15. toukokuuta 2017

Kunnallista luottamuspaikkapohdintaa...

Kirjoitin viikonvaihteessa tekstin nimellä: Ikärasite vs. ikärasismi täysin yleisellä tasolla käytännön omakohtaisten havaintojeni pohjalta.

Ikääntymisestä en ole henkilökohtaisesti huolestunut, sillä ikää tulee joka vuosi lisää kaikille myös nuorille, jota he eivät välttämättä liiemmälti noteeraa. Olen huolissani ja huolestuneena seurannut viime vuosien yltiöpäistä nuoruuden ihannointia mediassa, erityisesti mainosmaailma repii siitä irti kaiken mahdollisen...

Ystäväni, entinen opettajakollega Jarmo Anttila yhdisti em. tekstini Facebook-sivulla osittain kuntavaaliasioihin. Se ei ollut tekstiä kirjoittaessani mielessä, mutta kyllähän nuo luottamuspaikat ovat juuri tällä hetkellä mielenkiintoisessa prosessointivaiheessa kaikilla ryhmittymillä mm. Kemissä. Suuret linjat on ryhmien välisissä neuvotteluissa lyöty lukkoon.

Facebook-sivustolla on ollut viime aikoina täysin "hiirenhiljaista" em. osa-alueella, odotellaan ratkaisuja. 

Itse olen tuonut esiin sähköpostiviestinnässä oman ryhmittymäni osalta, että olisi mukava tietää jokaisen kuntavaaliehdokkaan luottamuspaikkatoive/-toiveet. Toisin sanoen todeta, miten realistinen kuva ehdokkaalla on omista mahdollisuuksistaan seuraavan vaalikauden aikana.

Ilmeisesti luottamuspaikkapäätökset siunataan kaikissa ryhmittymissä viime vaiheessa "porulla".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti