lauantai 27. toukokuuta 2017

Missä Putin luuraa?

Kirjoitin alkuvuodesta alla olevan artikkelin liittyen Yhdysvaltain presidenttivallien jälkimaininkeihin. Silloin mediassa varovaisesti pohdiskeltiin, edesauttoivatko venäläiset - nimenomaan Venäjän presidentti Vladimis Putin - Donald Trumpin valintaa presidentiksi.

Nyt - kohta puolta vuotta myöhemmin - mainingit sen kuin vahvistuvat.

Tammikuun tekstini:

Jäljet johtavat yhä selkeämmin ja varmemmin sylttytehtaalle - taas kerran. Näyttää siltä, että Vladimir Putin on jäänyt niin sanotusti rysän päältä kiinni. 

Arvelen, että se ei vauhtia hidasta - päinvastoin. Tosiaan - mediassa, ei ainakaan Suomen mediassa ole hänestä ollut moneen päivään merkkejä, täpliä. Todennäköisesti hän on Suomen rajan pinnassa olevalla ökyhuvilallaan ydinjoukkonsa kanssa suunnittelemassa seuraavia vaalivaikuttamisiskuja.
Mielenkiintoisia vaaleja Euroopassa on tulossa ja he ovat vuosikausia tukeneet ääriliikkeitä, jotta niillä olisi potentiaalista vaalimenestystä.


      Ei nuo USA:n vaalivaikuttamispaljastukset aivan niin vähälle jää. Kyllä niitä yritetään selitellä.

    Siksi toisaalta arvelen, että patologiset valehtelijat ovat jo oletettavasti valmiusasemissa eturintamassa myös Venäjän ulkoministeriön lehdistöavustaja Marija Zaharova Moskovassa. Putinin pr-päällikkö Dmitri Peskov on mediatietojen perusteella täysi noviisi edelliseen verrattuna. Häviää 100-0 mennen tullen valehtelemisen jalossa taidossa, vaikka ilmeisen kova jätkä hänkin on sillä saralla.
      Ulkoministeri Sergei Lavrov antanee myös tutut kommentit USA:n hölynpölystä liittyen vaalivaikuttamiseen...
      ______________________________________________________________________

      Ilmeisesti Putin putkahtaa kohta esiin ja rennosti vitsaillen heittää läppää em. joukkonsa kanssa median hölynpölystä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti