lauantai 11. marraskuuta 2017

Turhanpäiväistä Facebook-prässäystä > yritystä...

Olen vähin ottanut kantaa tuolla Facebook-foorumilla Meri-Lapin kuumaan keskusteluaiheeseen > Yhteisyrityskumppanikilpailutuksen mukaisen yhteissyrityksen perustaminen.
Siltä käydään tässä viikonvaihteessa kovilla kierroksilla mm. Kemissä ennen maanantain 13.11.2017 kaupunginhallitus- ja kaupunginvaltuustokokousta.
Itse olen todennäköisesti näkemykseni kirjoittanut riittävän selkeästi, joten omalta osaltani annan asian rauhoittua.

Facebook-foorumilla Matti Adolfsen-niminen henkilö keskustelun tiimellyksessä mm. minulle kirjoittaa seuraavasti: "Nimeä yksi yhteiskunnan voimin pystytetty palvelu tai infrastruktuuri, joka olisi onnistuttu yksityistämään tai yhtiöittämään niin, että palvelun laatu ja kustannustehokkuus olisivat parantuneet ja henkilöstön asema turvattu. Yksi."

Kirjoitin Facebook-foorumilla edellistä ennen mm. seuraavaa:


Kirjoitan omalla Blogisivullani tekstisarjaa, jatkumoa nimellä Mahdollisuudet vaikuttaa kuntapolitiikassa. Olen tällä hetkellä menossa Kemin sosiaali- ja terveyslautakunnan vuoden 2006 toisessa kokouksessa. Sitä ennen ja sen jälkeen on mm. Kemiin syntynyt vinopino yksityisiä toimijoita, yrityksiä, jotka täydentävät mielestäni erinomaisesti julkisia palveluja. Suosittelen mukavia lukuhetkiä pöytäkirjojen parissa. Ne eivät ole kuivaa luettavaa vaan päinvastoin...

Teksteistäni, jotka ovat erittäin pelkistettyjä, ei välttämättä yksityisiä toimijoita sosiaali- ja terveyslautakunnan toimialueella näy, mutta ne löytyvät virallisista pöytäkirjoista ja Kemin kaupungin kotisivuilta yritysluettelosta. Niin edellytyksenä luonnollisesti on, että niihin vaivautuu perehtymään... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti