maanantai 9. syyskuuta 2019

Uusi viikko - mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen minulla oli mielenkiintoinen tapaaminen Kalkkinokalla.

Olin viime viikolla - sähköpostiviestinnän perusteella - sopinut kosteiden tilojen/pinnoitusten asiantuntijan kanssa tapaamisen klo 10 edesmenneen veljeni rivitaloasunnolla. 

Paikalle lupautui tulemaan myös remonttimiehemme, joka on käytännössä purkanut huoneiston pesuhuoneen, kodinhoitohuoneen ja saunan laatoituksen ja osittain levytyksen sekä siistinyt tilat uudistuskuntoon. Purkujätteet on kaikki ajettu Ekoasemalle viimeisen puolentoista viikon aikana.
Olen useaan kertaan kirjoittanut noista kirotuista kopolaatoista. Nyt tapaamallani asiantuntijalla/hänen edustamallaan yrityksellä on kostaen tilaan saumaton ratkaisu - ei siis laatoitus vaan erikoispinnoite.

Kyllä - Matti Hyväri VARMAKOTI-yrityksestä saapui paikalle ja kertoi ammattimaisen asiallisesti yrityksensä tuotteista ja toimintafilosofiasta.

Lattian osalta mainos lupaa: Vesitiivis, tyylikäs, turvallinen, helppohoitoinen, lämmin, ei liukas, elastinen, jne. ...
Seinien osalta ratkaisut tuntuivat olevan erinomaisia. Tuli tunne, että tässä se on, mutta aavistelen, että ratkaisu on aika hintava.

Matti mittoi tilan ja sovittiin tarjouksen rajat. Toivottavasti saamme tarjouksen pikapuolin, jotta päästään eteenpäin...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti