torstai 19. syyskuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen lähdin asioille Kemin Karjalahdelle jututtamaan Prima Raudan Risto Kamppista. 

Sinne ajellessani vilahti oikealla kyltti: K1-katsastus, se on nykyisin uusissa tiloissa. Tuli spontaaniajatus, että käväisen kysymässä, josko voisivat ottaa Land Roverin heti tarkastettavaksi. Se on katsastettava ennen 15.10.2019.
Ajoin em. katsastusaseman parkkipaikalle ja kävelin halliin sisään. Kuinka ollakaan, sain auton käsittelyyn jotakuinkin välittömästi.

Kyllä - auto on katsastettu. Asia kunnossa. Juttelin katsastusmiehen kanssa vähänajetuista, vanhoista autoista, jotka eivät tunnu kelpaavan kenellekään. Varsinkin autoliikkeille yli kymmenen vuotta vanhat autot ovat "myrkkyä"...
Muun muassa meidän Land Roverimme olisi erinomainen käyttöauto henkilölle, joka metsästää, kalastaa, retkeilee, jne. .

No kävin myös Ristoa jututtamassa, venemoottori- ja kaiku/plotteriasiamme etenee asiallisesti, odottelemme veneilykauden päättymistä.

Kotiin keskustasta ajellessani jouduin pysähtymään Teboilin tuntumassa tavarajunan viedessä puutavaralastia Veitsiluotoon. Mikäli oikein laskin vaunuja oli 31 kpl, joissa jokaisessa oli kolme nippua kuitupuita, pääosin koivua. Upean näköistä menoa. 

Ajelin hyvillä mielin kotiin Haukkarin Kainuunkadulle, jossa Tommi oli kasaamassa laina-autonperään Honda-tarvikkeita viedäkseen ne Karihaaraan. Ajatuksena kasata Honda kilpakoneeksi... 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti