keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Kirjoitin torstaina 29.08.2019 muun muassa seuraavaa:

Holpaisen Jyrki, lvi-asiantuntija Ammattiopisto Lappialta soitti heti aamulla. Hän on jo viitisentoista vuotta sitten ehdottanut, että asennetaan päärakennukseemme käyttövesiputket pintaan - varmuuden vuoksi.
Asia on siirtynyt/siirretty. No se ei ole myöhäistä vieläkään. Sovimme, että he käyvät paikan päällä vilkaisemassa tilanteen. Samalla voisimme saada asennetuksi yhden ylimääräisen ulkovesipostin ja kunnostaa toinen nykyajan vaatimusten mukaiseksi.

Asiaan liittyvänä - eilen istuskellessani ongella Kojukallion kupeessa - puhelin soi. Soittaja oli Jyrkin aikanaan mainitsema ammattimies. 
Hän sanoi tulevansa yhden lvi-opiskelijan kanssa keskiviikkona aamulla käväisemään paikan päällä, jos sopii. 
Kyllä sopii. Hän kysyi, onko meillä rakennuksesta piirustuksia. Sanoin, että kyllä löytyy.

Ottaessani päärakennuksen piirustukset esiin tiistaina illansuussa totesin, että niihin on tehty muutamia muutoksia rakennusvaiheessa. Muutokset - lähinnä laitteiden sijoittelut - ovat vieneet kokonaisuutta käytännön toimintojen kannalta hyvää suuntaan...

Kyllä - Ammattiopisto Lappian talotekniikan ammattimies ja ykkösluokan opiskelija saapuivat sovittuna aikana tänään keskiviikkona Haukkarin Kainuunkadulle.
Kävimme läpi putkistojen pintaanvetoajatuksia ja meidän toiveitamme. Päärakennuksen piirustuskopio oli hyvänä tukena. Asia lähti mukavasti liikkeelle. 
LVI-asioiden lisäksi oli mukava jutella autoasioistakin, jotka tulivat luontevasti esiin tiloja katsellessamme...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti