lauantai 14. syyskuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen lähdin käväisemään Kemn Prismassa pullojen/tölkkien palautuksessa ja vähin janojuomaa ostamassa.

Samalla reissulla kävin jututtamassa Prima-Raudan Risto Kamppista, jonka kanssa olen käynyt sähköpostiviestintää vene- ja perämoottoriasioista. 
Sovimme, että veneilykauden päätteeksi viemme pulpettiveneemme heille tuunaukseen. Arvelen, että pääsemme sopimukseen perämoottorin vaihtamisesta/uusimisesta ja uuden kaikuluotaimen+karttaplotterin asentamisesta. 
Samassa rytäkässä veneestä poistetaan kaikki ylimääräinen, mm. toimimaton radio antenneineen, jne. ... 

Ajelin takaisin Kemin oikean torin kautta. Vaikka ilma oli kaunis niin väkeä oli vähänlaisesti liikkeellä. Ovatko markkinat aikansa eläneet? Monenlaisia vastaavantyyppisiä tapahtumia on syksyllä.

Niin - ilma on kaunis, joten Selkäsaaressa käynti vilahti ajatuksissa...

Soitin päivällä rajanaapurillemme eli Arto Perkiölle - ei vastannut. Ajattelin esittää hänelle virvelöintiä ja mahdollista Selkäsaarikäyntiä.
Iltapäivällä hän soitti ja kertoi olleensa Veso-koulutuksessa Keminmaassa. Keskustelussa totesimme, että näitä kauniita päiviä on syksyn mittaan vähänlaisesti.

Iltapäivällä ovikello soi. Ovella oli tuttu yllätysvieras. Mahdollisesti kerron hänen käyntinsä tarkoituksen jossakin myöhäisemmässä vaiheessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti