lauantai 18. maaliskuuta 2017

Kemin Keskustan kuntavaaliehdokkaista Prisman edessä...

On aivan pakko informoida hetki sitten päättyneestä kuntavaalitapahtumasta.
Terveisiä Kemin Keskustan kunnallisjärjestön pienimuotoisesta keskipäivän kuntavaalitilaisuudesta Kemin Prisman edustalle Karjalahdella klo 12-14.
Kuntavaalitilaisuus ehkä olisi syytä laittaa lainausmerkkeihin, sillä kysymyksessä oli loppujen lopuksi vaalien alla perinteinen makkarangrillaus ja vaaliaineiston jakotilaisuus.
Vaalimateriaalin jakaminen toteutettiin valkoisten Keskusta-ämpäreiden avustuksella. Ämpäreihin oli jaettu hiukan vaalimateriaalia iltalukemiseksi.
100 ämpäriä teki kauppansa, makkaroita kukaties tuplaten...
Muutamien henkilöiden kanssa pääsi vaihtamaan ajatuksia lähestyvistä kuntavaaleista ja nimenomaan siitä, että lähivuosina toteutuvan sote-uudistuksen jälkeenkin kuntiin jää ihan nokko tehtävää...
Paikalle em. tilaisuuteen oli päässyt kuntavaaliehdokkaista - aakkosjärjestyksessä - Raimo Keskikallio, Ismo Klementtinen, Olli Kolehmainen, Minna Laitila, Jenni Lammassaari, Anne Pitkänen, Markku Pudas, Juha Puro, Aki Pyykkö, Riitta-Liisa Rousu, Ritva Sonntag ja Juha Taanila.
Paikalla käväisi myös televisiokuvaaja. Kukaties tapahtumasta nähdään pätkä paikallisuutisissa.
Itsekin testasin makkaran. Hyvää oli...

Niin - tämän päivän Kemin Keskustan kuntavaalitilaisuudessa tosiaan tehtiin televisiopätkä.
Nuori neitonen, kuvaaja joutui hiukan ohjeistamaan läsnäolijoita, jotka hänen mielestään olivat hiukan jäykän oloisesti paikoillaan. Hän totesi muistaakseni: "Olkaa aivan normaalisti, minä kiertelen tässä ja kuvailen."
Kävi mielessä kaukaiset ajat, kun videointilaitteet tulivat markkinoille. Vanha papparainen, joka ei välttämättä ollut sen aikaisen tekniikan tasalla, totesi tilaisuudessa läsnäolijoille:"Olokaa liikkumatta, nyt viteoijaan!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti