sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Asioita ja "asioita"...

Ilmastotutkija: Jos metaani vapautuu ilmakehään, niin peli on pelattu

Ilmatieteen laitoksen erikoistutkija Jari Haapalan mukaan ilmastonmuutos on tapahtunut nopeammin kuin kukaan on osannut edes kuvitella. Kukaan ei myöskään tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.
_________________________________________________________________
Luin Facebook-sivuilta yllä olevan artikkelin, josta lainaan vain em. otsikko-osuuden ja lyhyen pätkän...
Facebook-sivulla nuorimies kertoo : "Äänestän Vihreitä. En mitenkään yhtäkkiä tämän artikkelin takia. Aina olen äänestänytkin. Äänestän heitä siksi, koska nämä "viherpipertäjät" ovat itse asiassa ainoita, jotka ajattelevat pipertämisen sijaan suuria linjoja. Tulevaisuus ei kuulu meille, vaan meidän jälkeen tuleville. Äänestän heidän puolesta. Äänestä sinäkin."
_____________________________________________________________________

Totta tosiaan suuria linjoja nuorimies hahmottelee! Maailmaa ja kaiken kaikkiaan lähes maailmankaikkeutta syleilevää...

Minun näkemykseni mukaan puurot ja vellit ovat menneet pahasti sekaisin. Suomessa lähestyvissä kuntavaaleissa on kysymys arkisista, jokaista kuntalaista lähellä olevista asioita. Ne ovat tärkeitä asioita lähitulevaisuudessa.

Kyllä tulevaisuus, ainakin lähitulevaisuus kuuluu meille. Jos sitä ei tunnusteta, kyseessä on suorastaan vastuun pakoileminen

Toki on myönnettävä, että kukaan ei myöskään tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.
Onneksi näin on ja siitä huolimatta lähitulevaisuuden eteen on tehtävä täysillä töitä, se on meidän jokaisen velvollisuus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti