keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Mitä tänään - Vappupäivänä - tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen totesimme, että ainakaan heti pihalle ei ole asiaa, sillä tihuutti vettä. 
Päätimme kuitenkin lähteä Kemin keskustaan kuuntelemaan Pohjan Mieslaulajien Vappukonserttia Kemin lyseon lukion pihalle. Tämänkertainen konsertti oli 77., joten kuorolaiset ovat vaihtuneet ajan saatossa aika lailla. Monta tuttua nykykuorossakin edelleen on, vaikka koko kuoro ei ollutkaan paikalla. 
Pohjan Mieslaulajien Grand Old Man - Esko Finström oli myös paikalla- kuuntelijana...

Kuuntelimme esitystä siihen saakka, kunnes jonkin lähikerrotalon parvekkeelta rävähti erittäin häiritsevää musiikkia ilmaan. Se oli meidän mielestämme sen verran häiritsevää, että päätimme lähteä pois.

Ajoimme Kauppakatua ja Valtakatua pitkin kotimatkalle. Aika vähän oli väkeä liikkeellä.

Kotiin tultuamme joimme munkkikahvit.

Pistin työvaatteet päälle ja lähdin maakellarin puuosat kantamaan pihalle/kierrätykseen Kemin Energian Karjalahden alueelle huomenna torstaina oksakuorman lisukkeeksi.
Lisäksi tontin kulmalla oli mielenkiintoista lapiointihommaa. Valmistelua peunapellon ja ryytimaan muokkaamiseksi. 

Perunoiden kypsymistä odotellessani päätin halkoa vielä kaatamamme tuomen puupökäleet kalikoiksi. Eiköhän tässä taas tälle päivälle ihan nokko...

Vielä lisäyksenä tälle päivälle: 
Menin hetki sitten Trafin sivuille ja poistin Mersun liikennekäytöstä, maksu 5 euroa ja otin Volkkarin=kesäautomme liikennekäyttöön, maksu 0 euroa. Voi olla, että käväisen Volkkarilla fiilistelemässä hetken päästä tai viimeistään huomenna...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti