perjantai 17. toukokuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Heräsin aamulla painajaisuneen > perämoottorin vesipumpun siipipyörä kummitteli heti aamusta ajatuksissani.
Perinteisten aamutoimien jälkeen valutin katkaistuun muovitynnyriin vielä vettä. Vesipumpun pitäisi nostaa vettä, jos siipipyörä on kunnossa.

Käväisin asioilla Karjalahdella ja samalla pistäydyin Prima Raudassa Kamppisen Ristoa jututtamassa. Kerroin hänelle siipipyöräpainajaisista.
Hänen mukaan vuosi sitten vaihdettu siipipyörä ei voi olla rikki. Jos on, niin se on pyörähtänyt kuivana tai jäätynyt. Minun mielestäni kumpikaan ei ole toteutunut. Totta kai on syytä/oikeutettua ihmetellä, että kahtena peräkkäisenä keväänä/alkukesänä siipipyörän joutuu vaihtamaan...

Ostin samalla uuden polttoainepallon/pumppupallon, entinen on "löyhtynyt".

Kokeilen vielä iltapäivällä käyttää konetta, josko vettä alkaa tulla tarkistusreiästä. Jos ei niin joka tapauksessa maanantaina pitäisi uusi siipipyörä olla Prima Raudassa.

Takaraivossa käy tämän tästä nykyajan vitsaus: Laitteet/osat on tehty tarkoituksella hajoamaan. Kyllä ennen oli toista, sanotaan mitä sanotaan. 

Niin - asiasta toiseen - illalla on Kemin kulttuurikeskuksen isossa auditoriossa Meri-Lapin musiikkiopiston Popparikonsertti klo 19.00-20.30. Sitä on mentävä perinteisen tavan mukaan katsomaan/kuuntelemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti