keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Kirjoitin eilen:
Kävin hetki sitten vaimoni kanssa hakemassa veneen klassikkomoottorin- 2-sylinterisen Wickströmin - osat useissa laatikoissa. Sen verran minäkin ymmärrän moottoreista, että kyllä noista osista yksi moottori näppärissä käsissä syntyy. Niin osat ovat tällä hetkellä kesäautomme välitilassa. Kai tuonne varastorakennuksen autotalliin niille vasittu tila löytyy.
Lastasimme peräkärryyn myös vanhoja vaihtolavoja. Vien ne huomenna aamulla Kemin Energian kaukovoimalaitoksen puukasoille Karjalahdella.

Kyllä - Karjalahdella käyty ja klassikkomoottori on - osina - piharakennuksen autotallinnurkassa. Loppujen lopuksi kaikki sopi vajaan yhden neliömetrin alueelle. 
Siitäpä ne on ostajan hyvä nostella autoonsa/peräkärryynsä ja pistää kasaan, asentaa avoveneeseen ja eikun vesille "putputtamaan". 
Niin se avovene on nyt Paavonkarissa "melkein kuin kotonaan". Miksi? Siksi, että muistelen jonkun maininneen, että alkuperäiseen muotoonsa veneen on tehnyt Marosen Pekka - mene ja tiedä.

Alan valmistautumaan Kemin tarkastuslautakunnan kokoukseen. Illalla on vielä Länsi-Pohjan Insinöörit ry:n hallituskokous toimitilassamme Vinssissä Meripuistokadulla.
Taidanpa "naamioitua" vanhaan Lappian työasuun ja käväistä vielä menomatkalla Kemin kulttuurikeskuksessa äänestämässä EU-vaaleissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti