torstai 2. toukokuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen päätimme lähteä viemään peräkärryllisen kaatamiemme/siistimiemme puiden oksia ja maakellarin vanhoja puuosia Kemin Energian kaukovaomalaitoksen kentälle Karjalahdelle. Homma hoitui sutjakkaasti.

Kotiin tultuamme ja kärryn irroitettuamme päätin samantien käydä tankkaamassa Lantikan Hahtisaaren Nesteellä. 
Ajettuani tankkauspisteen viereen totesin, että - yrityksistäni huolimatta - pumppu ei käynnistynyt/täyttö ei onnistunut. 
Kävin sanomassa asiasta myyjälle. Samalla totesin, että viereiseltä mittarilta taisi lähteä asiakas maksamatta. Myyjän mukaan ei lähtenyt, sillä asiakkaan apulainen hoiti maksun - hyvä niin. 
Niin - itse näin vain asiakkaan täyttävän irtokanistereita ja lähtevän ajelemaan pois.

Myyjä kävi kokeilemassa mittaria. Toimii, hän totesi kokeillessaan 95-bensiinimittaria. Minä sanoin, että yritin ottaa tuota 98-bensiiniä. Tutkitaan asiaa myöhemmin, myyjä totesi...
Olin jo ennen em. keskustelua ajanut auton toiselle mittarille. Sain tankin täyteen - hyvä niin.

Ajelin sisäsataman kautta ja totesin, että merenjäät sulavat vauhdilla. Ennen Vappua Jalokivigallerian kulmille ilmaantuneella jäätelökioskilla ei ollut jonoja, ei se tosin ollut aukikaan...

Kotiin tultuani täytyy miettiä, onko näin tuulisella ilmalla mitään järkevää tekemistä - pihalla.

Tätä kirjoittaessani näin ensimmäisen tämän kevään/alkukesän västäräkin tepasteleva päärakennuksen etupuolella jääpaakkujen päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti