maanantai 17. kesäkuuta 2019

Ruotsin Haaparannalla tänään...

Olemme viimeksi käyneet Haaparannalla tiistaina 16.04..2019. Eilen päätimme lähteä käväisemään Haaparannalla alkukesäostoksilla...
Tänään ajelimme = köröttelimme upeassa kesäilmassa mennen tullen. Liikennettä oli aika lailla. Jotakuinkin kaikki autoilijat ajoivat ohitsemme.
Tie oli erittäin hyvässä kunnossa, ilman ja tiepinnan lämpötila +16 ja +34 Celsiusasteen välillä.

Jälleen Haaparannalla perinteinen ICA MAXI- käynti. Nyt hyllyssä oli taas "kaksipistekasi" tummaa janojuomaolutta. Sitä oli ostettava, se on edullista, vaikkakin hinta oli edellisestä kerrasta noussut yli 30 kruunun (kuusi 0,5l tölkkiä). Myös muut perinteiset ostoksemme tehtiin ja vähän uutta heräteostosta "makeannälkään".
Vaimoni aikoi käydä Rustassa. Kuinka ollakaan vaimoni meni ensin Rustan vieressä olevaan Natur Kompaniet-liikkeeseen - minä vaimoni perässä. Olimme siellä käyneet aikaisemminkin katselemassa mm. Fjäll Räven-ulkoiluasuja, jotka ovat meille tuttuja.
Sisään saavuttuani ja em. tuotteita katsellessani tuli paikalle nuori, aktiivinen nuorimies.
Kerroin hänelle, että päälläni oleva Fjäll Räven vaalea ulkoiluasu on noin 30 vuotta vanha.
Kerroin myös, että aikaisemmalla käyntikerrallamme hiukan iäkkäämpi miesmyyjä totesi, että sehän aivan kuin hyllystä otettu. 
Kyllä - tuote on ollut hyvä ja nimenomaan kestävä. Niinhän siinä kävi, että em. nuorenmiehen ja vaimoni avustamana uusi Fjääl Räven asu löytyi.

Nuorimies totesi:" Tämä kestää varmaan myös 30 vuotta." "Jos näin on, olen silloin 105 vuotias, lupaatko myydä uuden..." totesin hänelle.

Hiukan hintavahan tuo asu oli, mutta tuote on osoittautunut toimivaksi. Vuotta kohti hinta on kuitenkin edullinen...

Vaimoni pistäytyi vielä Rustassakin.

Käynti Systembolagetissa - sielläkin tuttuakin tutummat ostokset, ostimme varmuuden vuoksi kuohujuomaa, jos tulee tarvetta poksautella. Olipa väkeä liikkeellä!
Tuttu käynti IKEA:ssa, vaimoni teki lenkin tällä kerralla ilman ostoskärryä ja minä istuskelin tuloaulan sohvalla. Näytti olevan pieni remontti menossa tuloaulan läheisyydessä. En nähnyt tällä kerralla yhtään tuttua.

Tein heräteostoksen eli IKEA:n tuttuja ja turvallisia lihapullia ja vähän suklaatuotteita kahvitteluun.

Ajelimme "vihreässä aallossa" suoraan moottoritielle. Moottoritiellä olimme havaitsevinamme, että kromirekkoja oli aika tiheään liikkeellä - hyvä niin. 

Ihan mukava pistäytyminen Haaparannalla taas kerran, mutta ilmeisesti lähitulevaisuudessa harvennamme entisestään siellä käyntejämme....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti