lauantai 1. kesäkuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Kertakaikkiaan mukava ja mielenkiintoinen kesäkuun ensimmäinen päivä! 

Ensinnäkin Onnea kaikille opiskelunsa päättäneille ja jatko-opintoihin lähteville.

Vaimoni kävi Hepolan koululla aamulla. Veera sai erinomaisen päättötodistuksen ja tuli palkituksi useilla stipendeillä - hieno juttu. Lukio odottaa syksyllä.

Lähdimme iltapäivällä sisareni tyttären Leenan tytön - Oonan - lakkiaisiin Kemin Meriklubille.

Vastaanottajina olivat Oona, Leena, Oskari ja Jukka Vaaramaa, Leenan miesystävä. Jukka on minulle erittäin tuttu henkilö 1980-90-luvun vaihteesta jääkiekkokuvioista.

Jukka lateli alkajaisiksi mukavat sanat:" Aki, sinä ostit minut!" Totta, olin Kemin Lämärit ry:n puheenjohtaja siihen maailman aikaan ja ajatus oli vahvistaa edustusjoukkuetta rakkaan kilpailijaseuran, Tenhon huippupelaajilla. Jukka oli yksi heistä, kovanluokan puolustaja...

Tavoitteena oli pistää edustustasolla jääkiekko Kemissä yhden ja saman seuran alle. Se ei silloin onnistunut.

Niin ja nyt sitten takaisin itse pääaiheeseen eli Oonan lakkiaisjuhlaan. Oli mukavahenkinen ja lämmin tilaisuus, jossa tapasimme monia tuttuja. 
Tukholmasta lakkiaisiin olivat saapuneet Leenan sisar Leila ja hänen aviomiehensä Krister.  Oli mukava tavata myös Leilan lapset Akseli ja Elina.

Vapaamuotoisen yhdessäolon lisäksi ohjelmaan sisältyi musiikkiesitys ja erittäin lämminhenkinen puhe, jonka Jukka kohdisti Oonalle, entiselle oppilaalleen. Puheessa oli aistittavissa nuoren henkilön kasvun elementit.

Lähtiessämme vilkaisimme Oonan todistukset, hyvin oli hommansa hoitanut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti