perjantai 15. joulukuuta 2017

Terveisiä Meri-Lapin musiikkiopiston Popparikonsertista...

Kävimme illalla Kemin kulttuurikeskuksen isossa auditoriossa, jossa oli Meri-Lapin (ent. Länsi-Pohjan) musiikkiopiston Popparikonsertti klo 18.00-19.00.

Kyllä oli taas kerran mukava konsertti, jossa nuoret musiikinopiskelijat selvästi nauttivat tekemisestään.
Yleisö piti kuulemastaan ja näkemästäänkin. Arvelen, että opettajat olivat myös tyytyväisiä oppilaittensa suorituksiin. Näin maallikon korvin edistystä on tapahtunut. 

Meidän silmäteränä oli luonnollisesti vanhemman poikamme Tommin tytär Veera, joka esitti konsertissa kaksi kappaletta (laulu + akustinen kitara) bändi taustanaan. Hyviä esityksiä. 

Kysäisin portaikossa pois lähtiessämme sähkökitaristi Ethapree Lahìlta, kuinka monta vuotta hän on soittanut > kolme vuotta hän totesi. "Soitit mielestäni hyvin." sanoin. Hän kiitti kohteliaasti sanomaani...

Tällä kerralla miksaus oli myös kohtalaisen hillittyä.

Ai niin - ennen konsertin alkua tein kaupunginkirjaston poistomyyntihyllystä "heräteostoksen". Ostin Ilkka Remeksen Ikiyö-nimisen romaanin vuodelta 2003. Ei ollut hinnankiroissa > yksi (1) euro (€). 
Olen aikaisemmin useastikin "mainostanut" em. kirjailijan JÄÄTÄVÄ HELVETTI-kirjaa. Sen olisi mielestäni jokaisen suomalaisen syytä lukea...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti