keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Tänään Kemissä sightseeing-ajelu...

Käväisin tänään päivällä eräänlaisen sightseeing-ajelun Kemin keskustassa. Haukkarista lähdettyäni ajelin Mansikkanokalle. Jo kaukaa näin, että tykkilumen teko oli käynnistynyt. Upeassa kaaressa vesi muuttui tykkilumeksi, Lumilinnan tekotarpeiksi. 
Alueella oli työn touhua, taisipa safariyrittäjänkin henkilökuntaa/kalustoa olevan liikkeellä.

Uusia turistimökkejä oli ilmaanutunut lisää, viimeisen mökin nurkassa komeili numero 38, kukaties niitä tulee vielä lisää. Mikä ettei jos kysyntää riittää...
Mansikkanokalta ajelin sisåsatamaan, Jalokivigallerin kupeeseen, jossa seisoin iso ulkomalainen turistibussi. Merenjäällä näytti olevan jo kulkujälkiä.
Kävin Kauppakadun R-Kioskilla jättämässä Veikkauksen pelilappuja. Paiskasin kättä tuntemani Facebook-kaverin kanssa. Toivotimme hyvät jatkot.
Tein pikakäynnin Artei-taidegalleriassa Keskuspuistokadulla. Juttelin omistajien kanssa lähestyvästä talvituristisesongista. 
Pienimuotoinen taidenäyttelytila on heillä varattu pitkästi vuoden 2019 puolelle - hyvä niin.

Keskustasta ajelin Karjalahdelle Wetterin autoliikkeeseen "renkaita potkimaan". Väkeä oli sen veraan paljon liikkeellä, että en jäänyt tuttua automyyjää jututtamaan, pikaisesti ulkona heilautimme kättä tervehdykseksi.

Sen jälkeen ajelin uteliaisuuttani Rovan uudelle asuntoalueelle. Ainakin pari taloa oli pystytetty lisää sitten viimenäkymän ja yksi rakennuksen pohja oli valettu. Alueella näyttää oleva vielä muutama tontti rakentamatta. Alue on 5-10 vuoden kuluttua aivan toisen näköinen.
Jäähallin päätyyn oli ilmestynyt korkeilla verkoilla aidattu jääkenttä. Taitaa olla se uusi hiekkatekonurmikenttä...  
Ihan mukava pikareissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti