sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Autoasiaa - kyllä elämä on kummallista...

Haltuumme on monien mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen joutunut > ostettu uusi käytetty auto pari vuotta sitten > Mercedes-Bentz E 200 vm. 1998 AIP-165, jolla on ajettu ainoastaan rapiat 139.000 km. Olemme kyseiselle autolle kolmas omistaja.
Siisti, turvallinen, hyvin pidetty ja huollettu käyttöauto varustettuna kaksilla renkailla sekä vetokoukulla. Autossa ei ole radiota, mutta uusi radio on paketissa työhuoneeni kirjahyllykössä.

Emme ole toistaiseksi päässeet em. auton kanssa "sinuiksi". Miksi? Siksi, että olemme tottuneet korkeampiin autoihin viime vuosina. Auto on tällä hetkellä pois liikennekäytöstä päärakennuksen päädyssä ja se on käytännössä myynnissä. 

Kerroin asiasta toistamiseen viime viikolla tutulleni. Hän soitti eilen kertoneensa autoasiaa eteenpäin sukulaisperheelle, joka mahdollisesti tulee autoa katsomaan. 
Tänään hän soitti uudelleen ja totesi em. perheen suunnittelevan muita vaihtoehtoja.

Kerroin hänelle, että lapioin auton sivuilta päivällä varmuuden vuoksi lumet pois ja ajattelin ladata uuden akun. Kerroin myös, että valmistauduin vaihtamaan autoon talvirenkaat sekä katsastamaan auton, vaikka viimeinen katsastusaika onkin vasta maaliskuun 2018 lopussa...
Olen kertonut hänelle aikaisemmin katsastusmiesten kommentteja em. autosta tyyliin vapaasti muisteltuna:"Älä ihmeessä myy tätä autoa! Siinä on autoa sinulle loppuelämäksi, vaikka eläisit 100-vuotiaaksi!" No ehkä ei aivan sentään mutta... 

Olemme realisteja käytettyjen autojen hintaa arvioidessa. Tosin mielestämme vuosimalli ratkaisee liian paljon hintaa määritettäessä.
Luotamme, että lähitulevaisuudessa mm. edellä mainitulle Mersulle löytyy kaikesta huolimatta uusi tarvitsija.

Niin - kyllä elämä on kummallista! Ristiriitaista! Oikeastaan en halua myydä kyseistä autoa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti