lauantai 2. joulukuuta 2017

Espanjalaista nettijalkapalloa...

Niin kuin olen aikaisemminkin kirjoittanut, olen seurannut jonkin verran Veikkauksen sivuilla nettijalkapalloa ja pelaillut livenä pienin panoksin (1-2 euroa/peli) lähinnä Englannin, Ranskan, Saksan, Espanjan ja Italian pelejä. Toki jonkin verran kotimaisiakin pelejä meidän jalkapallokelien aikaan.

Aina silloin tällöin olen päässyt aistimaan upeaa jalkapalloa.

Tänään lauantaina 02.12.2017 katselin taas Veikkauksen espanjalaista nettijalkapalloa, tekee jopa mieli sanoa "neitijalkapalloa".

Joissakin otteluissa - niin kuin mm. tänään - pelaajat ovat kentän pinnassa tämän tästä, ei niin kuin aikaisemmin olen kirjoittanut jotakuinkin puolen minuutin välein. Nähtävissä on yleensä erinomaisia näyttelijäsuorituksia vailla vertaa. 

Kirjoitanpa taas:

Pikku tönäisystä raavas mies pyörii kuin väkkärä - vähintään viisi-kuusi kertaa - akselinsa ympäri karmeiden tuskankarjaisujen ryydittämänä. Erotuomari kaivelee päntiönään keltaisia varoituskortteja etutaskustaan, väliin punaistakin...

Tänään lauantaina oli siis ottelu, jonka seurasin jotakuinkin kokonaisuudessaan. 

Atletico Bilbao/Madrid - Real Madrid 0-0 (0-0) ajassa 90+4 minuuttia.

Tällä kerralla pelasin Veikkauksen livepelinä puoliaikatuloksen ja ensimmäisen maalin tekijän ja molemmat väärin...

Nyhjäsivät tasapelin. Toki molemmilla oli mahdollisuus maalintekoon mutta ei kun ei...

Real Madridin Sergio Ramos sai punaisen kortin 86 minuutin kohdalla ja tuli ulos ajetuksi ottelusta ja kyllä suu taas kävi...

Tuntui siltä, että Real Madridin Cristiano Ronaldolle ei onnistut tänään mikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti