torstai 14. joulukuuta 2017

Koulutuskuntayhtymä Lappian eläkeläisten jouluateria tänään...

Kolmisen viikkoa sitten kalakaverini soitti ja kysyi, onko minulla aikomus lähteä Koulutuskuntayhtymä Lappian eläkeläisten jouluaterialle Tornioon. 
Kerroin hänelle, että aikanaan työssä ollessani en osallistunut jouluaterioille. Myöskään eläkkeellä ollessani en ole Torniossa käynyt em. merkeissä, ainoastaan kerran Kemissä eli joulukuussa 2016.

Kerroin harkitsevani asiaa. Puhelinkeskustelussa sivusimme myös Meri-Lapin kuntien yhteisponnistusta ja yksituumaisuutta sotekuvioiden yhteistyöyrityksen synnyttämistä Mehiläisen kanssa.

Niinhän siinä kävi, että ilmoittauduin viikko sitten tänään torstaina 14.12.2017 klo 13:00-15:00 tarjotulle jouluaterialle.

Paikka : Tornio, Urheilukatu 6, Ravintola Kisälli

Sovimme, että menemme kalakaverin autolla siten, että käväisemme samalla ulkomaanmatkalla eli Haaparannalla. 
Näin teimme. Menomatkalla oli toistakymmentä astetta pakkasta ja moottoritie puhtaana. Kalakaverini ajeli aika reippaasti, josta vähin häntä pääsin moittimaan. Tuttu Systembolaget- ja ICA-MAX- käynti.

Ravintola Kisällissä tilaisuuden alkupuolella saimme nauttia Musatalon opiskelijoiden esityksiä.

Kuntayhtymän johtaja/rehtori Virpi Lilja kertoi viimeaikojen tapahtumista ja lähiaikojen uudistuksista. Hän kiitti eläkeläisten aikanaan tuomasta työpanoksesta ja toivotti hyvää ruokahalua sekä joulun läheisyyttä.

Erinomainen ateria - kertakaikkiaan. 

Alkupalojen jälkeen oli yhteislaulua em. musiikkiopiskelijoiden johdatuksella < Sydämeeni joulun teen. Yllätin itseni laulamalla muiden mukana, koska pöytiin oli jaettu laulun sanat...

Pöydissä tarinaa riitti  Mukava eläkeläistapaaminen, joka todennäköisesti on Kemissä noin vuoden päästä.

Torniossa paikalla oli arvioni mukaan seitsemisenkymmentä eläkeläistä.

Takaisin Kemiin ajellessamme Torniossa lämpötila oli -7 astetta ja Kemissa 0 astetta, yllättävä suuri lämpötilaero lyhyellä matkalla. Kalakaveri ajeli hiukan rauhallisemmin kuin menomatkalla, sillä tien pinta alkoi olla aika lipoisa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti