perjantai 29. joulukuuta 2017

Kärpät-Tappara 2-3 eilen torstaina 28.12.2017...


Olemme tietyllä äijäporukalla käyneet Oulun Raksilassa Kärppä-otteluita katsomassa vuosien, oikeastaan vuosikymmenien aikana aika monta kertaa. Eilen torstaina 28.12.2017 oli taas se pelipäivä. Emme tosin olleet paikalla kuin 4-1 miehityksellä yhden osallistujista ollessa lastensa luona Etelä-Suomessa.
Tosiaan monien vaiheiden jälkeen meidät oli kutsuttu tällä kerralla VIP-aitioon ylös kenttäpäätyyn, josta pelin seuraaminen hyvässä seurassa toteutui erinomaisesti.

Veikkasimme ottelun lopputulosta ja ensimmäisen maalin syntyaikaa. Lopputulosta yhdestätoista läsnäolleesta ei veikannut kukaan oikein eikä ensimmäisen maalin syntyaikaa. 
Viimeksi mainitussa oma veikkaukseni 7.24 poikkesi noin 10 sekuntia toteutuneesta. Olin lähinnä oikeaa, joten minusta tuli Kärppä-kassin ja vanttuiden omistaja. VIP-aitioon oli erinomainen palvelu, josta myös isäntäpariskunnalle erikoiskiitokset. 
Pois lähtiessämme kävimme kuuntelemassa alakerrassa - tällä kertaa hävinneen kotijoukkueen - kapteenin ja maalintekijän kommentteja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti