sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Realisoituuko etiäiseni...

Olen kirjoittanut tuosta päärakennuksen päädyssä olevasta Mersustamme kukaties joidenkin mielestä ihan häiriöksi saakka.
Siis Mercedes-Bentz E 200 vm. 1998 AIP-165, jolla on ajettu ainoastaan noin 140.000 km. Olemme kyseiselle autolle kolmas omistaja.
Siisti, hyvin pidetty ja huollettu käyttöauto varustettuna kaksilla renkailla sekä vetokoukulla.

Erinomainen matka-/käyttöauto...

Kirjoitin eilen, että puhdistin aamulla lumet auton katolta ja käynnistin sen. Pistin varmuuden vuoksi vielä akun lataukseen. 
Miksi?
Minulle tuli etiäinen, että tonttimme kohdalle pysähtyy auto, josta nousee em. autostamme kiinnostunut henkilö.


No - voi olla, että näin ei käytännössä tapahdu, mutta joka tapauksessa otan auton liikennekäyttöön alkuvuodesta, varaan katsastusajan ja käyn sen katsastamassa... 

Tänään illansuussa juttelin erään henkilön kanssa muiden asioiden ohessa myös autoasioista. Hän kertoi yhteisen tuttavamme työasioiden muuttuneen siten, että hän tarvitsee luotettavaa käyttöautoa, ajelee kuulemma lähitulevaisuudessa pitkiä matkoja.

"No siinä on minun etiäinen uudessa muodossa!" muistaakseni sanoin. Tuskin parempaa käyttöauton tarvitsijaa löytyy kuin edellä mainittu henkilö. Hän kuulemma on tietoinen asiasta.
Meidän kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että autolle löytyy järkevä käyttö lähitulevaisuudessa. Saapa nähdä, miten asia etenee, tuoko alkuvuosi 2019 ratkaisun asialle - toivottavasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti