torstai 20. joulukuuta 2018

Henkilökohtaista informaatiota Facebookista...

Olen katsellut kahteen kertaan Yle Areenalta ULKOLINJA: FACEBOOK-DILEMMA-ohjelmat.

Facebook lupasi rakentaa parempaa maailmaa ja yhdistää ihmiset, mutta toisin kävi. Kuinka Facebookista tuli uhka yksityisyydelle ja demokratialle? Facebook luovutti tietoisesti käyttäjien henkilötietoja ulkopuolisille, mutta miksei ongelmaan tartuttu heti sen paljastuttua? Millainen on Facebookin tulevaisuus tämän jälkeen? Sosiaalisen median palvelusta globaaliksi manipulointikoneeksi? Onko jättiyhtiön toiminta kääntynyt jo yhteiskuntaa vastaan? Miksi massiiviseen valeuutisvirtaan ei Facebook ole kunnolla kiinnittänyt huomiota?


Kysymyksiin ei ole löytynyt asiallisia vastauksia.

Lopetin käytännössä Facebook-foorumille kirjoitamisen viikko sitten. Toistaiseksi en kirjoita enkä lisää tälle foorumille mitään.

Niin kuin olen aikaisemminkin kirjoittanut olen pitänyt Blogisivua 01.07.2014 lähtien. Siellä on tällä hetkellä 4883 julkaisua ja 119 luonnosta. Sivuja on käyty katsomassa 203.417 kertaa.

Minulla on Facebook-foorumilla vajaa 400 kaveria. Arvelen, että Blogisivultani löytyy suurimmalle osalle luettavaa/katseltavaa - nyt ja tulevaisuudessakin. Toivon, että moni tästä eteenpäin näin toimiikin. Tätä informaatiota saa jakaa - kiitos.

Blogisivuni löytyvät mm. Kemin kaupungin kotisivuilta tai Googlaamalla Aki Pyykkö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti