tiistai 16. huhtikuuta 2019

Tänään Haaparannalla...

Olemme viimeksi käyneet Haaparannalla lauantaina 19.01.2019. Olimme edellisellä kerralla pohdiskelleet:"Oliko se sitten tässä?" Siis käyntimme Haaparannalla. No eilen päätimme kuitenkin lähteä käväisemään siellä...

Tänään ajelimme = köröttelimme upeassa kevät mennen tullen. Liikennettä oli jonkin verran. Jotakuinkin kaikki autoilijat ajoivat ohitsemme. Tie oli erittäin hyvässä kunnossa, ilman ja tiepinnan lämpötila +7 ja +21 Celsiusasteen välillä.


Jälleen Haaparannalla perinteinen ICA MAX- käynti. Nyt hyllyssä oli "kaksipistekasi" tummaa janojuomaolutta. Sitä oli ostettava, se on edullista, vaikkakin hinta oli edellisestä kerrasta noussut yli 30 kruunun (kuusi 0,5l tölkkiä). Myös muut perinteiset ostoksemme tehtii.   

Käynti Systembolagetissa - sielläkin tuttuakin tutummat ostokset, ostimme varmuuden vuoksi kuohujuomaa, jos tulee tarvetta poksautella.

Tuttu käynti IKEA:ssa, vaimoni teki lenkin ostoskärryn kanssa ja minä istuskelin tuloaulan sohvalla. Näytti olevan pieni remontti menossa tuloaulan läheisyydessä. En nähnyt tällä kerralla yhtään tuttua.


Ajelimme rakentamattoman montun ohi, murheellinen näkymä. Toivottavasti siihen löytyy jokin uusi rakentamiskuvio...

Ajelimme "vihreässä aallossa" suoraan moottoritielle. Moottoritiellä olimme havaitsevinamme, että kromirekkoja oli aika tiheään liikkeellä - hyvä niin. Lumien sulaessa moottoritien reunoilla/hangilla oli aika lailla tölkki- ja pullotavaraa.

Ihan mukava pistäytyminen Haaparannalla taas kerran, mutta ilmeisesti lähitulevaisuudessa harvennamme entisestään siellä käyntejämme....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti