maanantai 1. huhtikuuta 2019

Myönteiset palautteet ovat harvinaista herkkua...

Suomalaiseen elämänmenoon ei juurikaan kuulu myönteisen palautteen antaminen. Sen sijaan olemme erittäin kärkkäitä nuijimaan maan rakoon hyvätkin ideat ja teot.
Varsinkin jos emme ole niitä ymmärtämättömyyttämme/kykenemättömyyttämme/saamattomuuttamme itse esittäneet, tehneet...

Edellä mainittu asia liittyy myös kirjoittamiseen ja tekstien julkiseksi saattamiseen. Joskus sentään niitä huomioidaan.
Muistuupa mieleeni kaukainen tapahtuma Kemin Kauppakadu R-Kioskilla. Muistaakseni olin Veikkauksen Monivetokuponkia täyttämässä, kun kuulin sivusta toteamuksen:"Mielipidevaikuttaja itse asialla!" Sanoja oli talousalueemme todellinen supertaustavaikuttaja, edesmennyt rehtori, talousneuvos Pentti Puro. Pentti oli lukenut jonkun yleisönosastotekstini paikallisesta Pohjolan Sanomat-lehdestä ja tykännyt kirjoituksestani.

Vähättelin kirjoittajan rooliani. Sen sijaan pyysin Pentiltä vinkkejä Monivetokupongin jalkapallo-otteluihin. Hän itse näytti täyttävän perinteistä Veikkauskuponkia. 
Mikäli olen oikein ymmärtänyt, Pentti tiesi suomalaiseen jalkapalloon liittyvänä lähes kaiken sen, mikä yleensä oli tarpeellista tietää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti