perjantai 5. huhtikuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen käväisin Kemin keskustassa Hahtisaaren Nesteellä tankkaamassa Land Roverin. 
Samalla ostin 4 l tarjouksessa ollutta öljyä. Väkeä oli huoltoaseman baarissa ihan tungokseen saakka.
Ajelin kotiin takaisin tullessani sisäsataman kautta. Jos huomenna lauantaina 06.04.2019 aamulla on samantyyppinen kevätsää niin johan on SM-pilkkijöiden hyvä kisailla klo 10-14 välisenä aikana.
Kotiin tultuani päätin huoltaa pihalla, koivunkyljessä olevan linnunpöntön, kukaties kaksikin...

Työvaatteet päälle, tikapuut esiin ja pöntön tarkistukseen. Se oli aikansa elänyt > roskiin. Uuden pöntön hakeminen Karjalahdelta Kemin K-Raudasta. Ostin peruspöntön, jossa ei suunnittelu ollut edennyt kovin kummoiseksi, pöntön puhdistus jotakuinkin mahdoton ja kiinnitysmahdollisuudet olemattomat > kertakäyttöpönttö. Aika äläskeleponen sano...

Kaiholla muistelen Keminmaan Metsäpäiviltä ostamiani ja Kemin Puukeitaalta saamiani linnunpönttöjä. Ne ovat kaikki tällä hetkellä Selkäsaaressa tontillamme.

No eiköhän tuokin pönttö koivuun kiinnitettynä kuitenkin asiansa aja...


Niin mitä vielä?

No sen verran, että lapioin uran päärakennuksemme päädyssä olevan kesäautomme eli VW Doppel TD:n kuskinpuolen etuovelle. Uteliaisuuttani kömmin sisään, hehkutin ja jyräytin koneen käyntiin - on se hyvä! 
Auto seissyt siinä yli puoli vuotta ja ei muuta kuin kertalaakista käyntiin. Se on auto, jonka voisi niin halutessaan museokatsastaa, mutta emme todennäköisesti ryhdy mokomaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti