maanantai 8. huhtikuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Otin eilen sähköpostin välityksellä yhteyttä muutamaan henkilöön. Kaksi heistä oli Tiina Laukkanen Kemin tietohallintokeskuksesta ja toinen kelloseppä Juha Martimo. 
Molemmilta sain vastaukset ja tänään aamulla - perinteisten aamutyoimien jälkeen - menin heitä tapaamaan. 
Tiina oli Kemin kaupungintalolla keskusvaalilautakunnan tehtävissä. Sain infoa lautakunnanjäsenille jaettuun tablettiini. Olin näemmä täpännyt epähuomiossa yhden kohdan väärin - ei sen kummempaa...

Juhan luona Kauppakadun varrella vanha Citizen vetokelloni sai kunto- ja kunnostusarvion. Sovimme, että kello korjataan. 
Juhan kerrostaloliikehuoneiston seinällä oli kyltti, maininta käteismaksusta. Siksipä sieltä lähdettyäni ajelin Kemin Osuuspankkiin käteistä nostamaan. Pankissa oli rauhallista.

Olin liikkeellä Land Roverilla, jonka hansikaslokerosta en ole aikaisemmin löytänyt perinteistä rekisteriotetta. Auto katsastettiin Auto Patun toimesta viime syksynä sen jälkeen, kun vasemmalla puolelle helmapelti oli uusittu. 
No - ajalin Karjalahdelle A-Katsastukseen ja printtautin rekisteriotteen - hyvä ja asiallinen palvelu.

Kotiin tultuani sytytin päärakennuksen massiivisen, varaavan takan puut ns. päältäsytyksenä. Jotkut pitävät sitä oikeaoppisena, mene ja tiedä, mutta kyllä se(kin) toimii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti