maanantai 29. huhtikuuta 2019

Mitä tänään tähän asti > täysi työpäivä...

Perinteisten aamutoimien jälkeen lähdimme pistäytymään Karjalahden Prismassa. 
Minä vein pullot kierrätykseen/hain hiukan uutta tilalle ja vaimoni käväisi ruokaostoksilla.

Sieltä ajoimme keskustaan, jossa veimme lastenlastemme - Veeran ja Annan - taideteoksia Artei Galleriaan kehystettäviksi. 
Sisäsataman kautta ajettuamme totesimme jäiden pehmenevän vauhdilla. Kuulimme, että joku hurja oli vielä ollut pilkillä - voi järjen valo...

Kotiin tultuamme pistin työvaatteet päälle ja kumisaappaat jalkaan. Edessä oli työrupeama tontin kulmalla kompostin tyhjennyksessä. Saattaa olla, että jatkan sitä vielä myöhäisemmässä vaiheessa.

Edellisen tehtyäni korjasin hiukan tonttimme ja kerrotalon välistä puuaitaa. Yksi aitaelementti oli tipahtanut paikoiltaan ilmeisesti lumikoneen töytäisystä tai huolimattomasta peruutuksesta. Uusin myös kolme pystylautaa. 
Muistutettakoon, että aita kaiken kaikkiaan on noin 35 vuotta vanha, Sen runko on AITAKI-laatutuotteen tuotosta nimenomaan tolppajalustojen ja pystytolppien osalta. Aitaelementtien kannattimet ovat eräänlaisia prototyyppejä. 
Niitä ei ole muualla käytetty, sillä myöhemmin siirryttiin ruostumattomasta teräksestä tehtyihin lankakannattamiin. 

Edellisen hoidettuani soitin lähinaapurille, josko hän tulisi pistäytymään niin sovitaan pienistä puuhommista ja pellon kääntämisestä. Hän tuli ja hommat sovittiin. Peräkärry on valmiina tuttuihin kevään koitoksiin.

Tässäpä aluksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti