lauantai 6. huhtikuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen päätin lähteä käväisemään Kemin sisäsatamassa.
Miksi?
Siksi, että SM-Pilkit ovat Kemissä tänään ja hyvä niin. En päässyt näkemään pilkkikansan jäälle ryntäystä, se oli tapahtunut jo kolme varttia aikaisemmin. Jäälle, aika laajalle alueelle oli pilkkikansa hajaantunut. Äänimerkistä klo 10 pilkkikilpailut lähtivät käyntiin ja jatkuvat alkuiltapäivään saalispunnituksiin ja palkintojen jakoon.

Saamani tiedon mukaan jäällä on toistatuhatta osallistujaa.

Sauvakävelin alueella, jäälläkin ja tapasin monta tuttua, joiden kanssa juttelimme luonnollisesti kalastamisesta ja nimenomaan pilkkimisestä. Tulihan jutusteluissa esiin kirjoittaminenkin.
Monet ihmettelivät, että en kirjoita enää lehtien yleisönosastoille. Tottahan se on, siksipä Blogisivuni ja vähin Facebook-foorumikin ovat käytössäni.

Olen toki tarjonnut lehtiinkin tekstejäni, mutta näin eduskuntavaalien alla sinne valikoituu pääasiassa eduskuntavaalien ehdokkaina olevien kirjoituksia ja tiettyjen vakikirjoittajien tekstejä...

Niin - jatkoa edelliseen: 
Kävin vaimoni kanssa uudestaan merenjäällä Kemin sisäsatamassa. Eipä juuri ilma voi olla keväällä parempi. 
Pienen lenkin jäällä käveltyämme seurasimme hetken pilkkijöiden "valumista" punnituspaikalle. Kello 14 kuului rantakaiuttimista kaksi piippausta ja laukastömäys merkiksi pilkkimisen lopettamisesta.
Mielenkiintoista lukea aikanaan SM-pillkien tulokset sarjoittain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti