perjantai 1. marraskuuta 2019

Käyttövesiputkien asennustyöt jatkuvat...

Kyllä - perinteisten aamutoimien jälkeen Ammattiopisto Lappian asennusryhmä - kolme nuortamiestä - saapui paikalle kahdella uudenkarhealla menopelillä.
Hetki sitten myös ammattimies/opettaja pistäytyi toiselle työmaalle mennessään toteamassa tilanteen - hyvä niin.

Asiasta toiseen...

Kävin Pikkupuolelle pistämässä varaavaan takkaan tulet. Kyllä on mukava sytyttää takka, jonka yhteydessä ei tarvitse miettiä veto- eikä savuntupruttamisongelmia.

Ja kolmanteen...

Jututin rajanaapurissamme olevan kerrostalon tuttuamme. Juttelimme veneasioista ja myös siitä, että meidän ikäisiämme pommitetaan päntiönään puhelimitse: Kattoasioista, ikkuna-asioista, oviasioista, vesi- ja viemäriasioista, sähköasioista, lehtitilausasioista, ja ties vaikka mistä.
Kerroin hänelle, että pyysin taannoin nimenomaan käyttövesiputkien pintaan asentamisesta myyntitykin paikanpäälle. Hän tuli, tutki paikat, kertoi asiantuntevasti yrityksensä tarjouksen ja tökkäsi tarjousesityksen keittiön pöydällä allekirjoitettavaksi.
Olin hänelle kertonut jo puhelimitse, että kilpailutan mahdollisesti tehdyn tarjouksen paikallisesti. Pyysin häntä lähettämään tarjouksen sähköpostiini eri asiakohdat eriteltyinä.
Tähän päivään mennessä tarjousta ei ole ilmaantunut.

No nyt asia etenee Ammattiopisto Lappian tarjouksen perusteella ja oppilastyöryhmän voimin valvottuna. Oppilailla on mielestäni ihan ammattimiesten otteet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti