maanantai 4. marraskuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Kirjoitin eilen muun muassa seuraavaa: 

Täytyy alkaa orientoitumaan ilmeisen aktiiviseen lähetyvään viikkoon: Alkuviikosta jatkuu päärakennuksemme käyttövesiputkien pinta-asennus. 
Maanantaina menen Kemin tietohallintokeskukseen jututtamaan Laukkasen Tiinaa, käydään läpi tabletin päivitykset ja muut mahdolliset muutokset.
Sitten Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkille, jossa hiustenleikkuu ja parran siistiminen.

Viikolla näyttää olevan kaksi lautakuntakokousta ja kaksi muutakin kokousta, jos intoudun jälkimmäisiin lähtemään.

___________________

Kyllä - perinteisten aamutoimien jälkeen hoidimme vaimoni kanssa Pikkupuolen huoltotoimenpiteitä > kompostoivan kuivikekäymälän tyhjentämisen. Homma hoidettu.

Ammattiopisto Lappian työryhmä saapui töihin heti aamulla, käyttövesiputkien pintaanasentaminen jatkuu ammattimiehen/opettajan ohjauksessa - hyvä niin.

Minua on mukavanmyönteisesti psyykattu osallistumaan mm. viikonvaihteen Keskustan Peräpohjolan piirikokoukseen Keminmaassa - tarkkailijan roolissa...
___________________

Kävin Kemin kaupungin tietohallintokeskuksessa ja sain asiallista palvelua niin kuin aina  aikaisemminkin. Kaupungin tabletti pelittää uusilla päivityksillä...

Kävin myös Hiuspysäkillä. Palvelu oli hyvää sielläkin. Kuinka ollakaan Esse teki miesten klassisen hiustenleikkuun näytön ja lisukkeena parran siistimisen. Hiuspysäkiltä lähti erittäin tyytyväinen asiakas, vähän minuksi turhan siistiä lookkia mutta menköön...

Kotiin tultuani uutta putkea ja uusia reikiä seiniin oli ilmaantunut ihan mukavasti, käyttövesiputkien pinta-asennus etenee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti