torstai 31. lokakuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen otin lumikolan ensimmäistä kertaa käyttöön tälle alkutalvelle ja kolasin etupihan.
Vein kaksi ahkiollista koivuklapeja Pikkupuolelle ja pistin hiukan lattialämmitystä tehokkaammaksi.
Vaimoni kertoi Veeran kavereineen tulevan viikonvaihteessa käymään.

Ajoin Land Roverin ulos tallista kakkosliittymään. Miksi? Siksi että Ammattiopisto Lappian työryhmä saa autotallin käyttöönsä. Siellä on myös käyttämättömäksi jääneen ulkovesipostin ja turhan, ison teräsaltaan poisto.

Niin kuin olen aiemmin kirjoittanut vuonna 1982 rakennettuun omakotitaloon asennetaan käyttövesiputket pintaan - varmuuden vuoksi. 

Samalla asennetaan uusi ulkovesiposti pesuhuoneen kulmalle. Helpottaa kesäistä perunapellon, ryytimaan ja pensaiden kastelua, mikäli sadevedet eivät riitä.

Työryhmä saapui ammattimiehen/opettajansa Erkki Oravaisen kanssa ja kolmen opiskelijan ryhmä jäi töihin. Työt ovat käynnistyneet...

Käväisin kaupungilla asioilla. Kotiin tultuani ihan sävähdin: Nyt on saapunut autonostaja paikalle, kun tumma Volvo oli rakennuksemme kohdalla erään oppilaan Mersun lisäksi.

Sisälle tultuani totesin, että Mestari itse olikin saapunut paikalle eli Jyrki Holpainen. Totesin Jyrkille: "Tämä on Sinun syy, koska toistakymmentä vuotta sitten ehdotit tätä käyttövesiputkien pintaan asentamista." No tässä ei olla ihan jäniksen selässä oltu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti