tiistai 29. lokakuuta 2019

Olen kahden vaiheilla...


Länsi-Pohjan Insinöörit ry:n puheenjohtajalta tuli sähköpostiviesti, jossa hän tiedustelee, ketä yhdistyksen hallitusjäsenistä on lähdössä Insinööriliiton sääntömääräiseen syysedustajakokoukseen marraskuun loppupuolella eli 22.-23.11.2019 Helsinkiin. 

Asiasta oli alustavasti puhetta edellisessä yhdistyksen hallituskokouksessa.

Olemme kauan sitten pohdiskelleet, että olisipa kerrankin tilanne, että kaikilla hallitusjäsenillä olisi mahdollisuus osallistua esim. liiton syysedustajakokoukseen aistimaan perinteisen kokouksen ilmapiiriä. Varsinkin nyt 100-vuotisjuhlavuoden päättyessä.
Virallinen kokousedustaja on päätetty jo aikaisemmin. Varaedustaja ja yhdistyksen ns. tarkkailijajäsenet ovat asia erikseen.

Tuo Helsinki on täältä Perämeren pohjukasta katsoen syrjässä ja järkevä liikennöinti aika ajoin vaikeaa, varsinkin lentokoneella...

Itse olen asian suhteen kahden vaiheilla. Miksi? Siksi että olen osallistunut em. tyyppisiin kokouksiin aika monta kertaa ja toisaalta uusille hallitusjäsenille on hyvä antaa tilaa osallistumiseen. 
Toivottavasti he ovat lähdössä liikkeelle. Toki se ei käytännössä estä minunkaan osallistumista.

Se selvinnee pikapuolin. Kokoukseen ilmoittaudutaan viimeistään tiistaina 12.11.2019. 
Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.ilry.fi/edustajakokous  tai antamalla vastaavat tiedot sähköpostitse: edustajakokous@ilry.fi.
Kokousmateriaali jäsenille on nykyisin tutustuttavissa Insinööriliiton kotisivuilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti