torstai 10. lokakuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen alan orientoitua loppuiltapäivän/illansuun Kemin kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunnan kokoukseen kaupungintalolla. Kohtalaisen pitkä esityslista ja oletettavasti pitkähkö kokous odotettavissa...

Lähdin aamulla käväisemään asioilla Kemin keskustassa: Land Roverin tankkaus Hahtisaaren Nesteellä, rapiat 50 litraa bensiiniä, edellinen kerta 09.09., joten emme me aivan pahimpia saastuttajia ole tässä kaupungissa. Tosin onhan tuo kesäautomme ollut myös vähin liikenteessä Haukkari-Hahtisaari-Haukkari - välillä.
Huoltoasemalta ajelin Karjalahdelle Kemin K-rautaan ja ostin kiuaskivipaketin Kalkkinokalle.

Sitä viedessäni perässä portaikossa tuli uusi seinänaapuri. Tervehtiessämme mieshenkilö totesi:"Jaaha - Pedagogi Suomen Kemistä." 
"No jaa - sitä yhdistelmää käytin siihen aikaan, kun kirjoittelin paikallislehtiin/ammattilehtiin juttujani. Siitä on jo pitkä aika." totesin ja lisäsin, että nykyään kirjoitan joka päivä omalle Blogisivulleni ja Facebook-foorumille.

Ovea avatessani totesin, että täällä on käyty. Naapurin mukaan valokuvaaja oli aamulla käynyt. Niin - turvalukko oli jäänyt sulkematta.

Sanoin naapurille:"Tulehan vilkaisemaan, mitä asuntoon on tehty." Kyllä - hyväksi hänkin havaitsi aikaansaannokset. 

Kotiin tultuani tietokoneella oli päivityksiä menossa, sain olla hetken "toimeettomana"...

Lisäystä edelliseen:
Tulin hetki sitten sosiaali- ja terveyslautakunnan vajaan kolmen tunnin kokouksesta. Ihan hyvä ja asiallinen kokous.
Välillä tosin tuntuu, että asioita käsiteltäessä - puurot ja vellit - menevät sekaisin. Ammattiyhdistysasiat päätettäviin asioihin hiipivät vääjäämättömästi kuvioihin. "Ken härjillä ajaa, hän härjistä puhuu!" usein väitetään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti